Aktualizácia Píchaček na Androide

Pokiaľ sa Vám vo webovej aplikácii zobrazilo upozornenie, že je nutné aktualizovať aplikáciu Pichacie Hodiny GIRITON pre Android, tak prosím ihneď postupujte podľa nasledujúcich pokynov.

Píchačky s kovovým držiakom a systémom Android 4

Ak máte nástenné pichacie hodiny so systémom Android 4 s kovovým držiakom a čítačkou čipov, tak na aktualizáciu pichacích hodín spravte nasledujúce kroky.

POZOR: Pokiaľ sa rozhranie vašich pichacích hodín výrazne líši od obrázkov nižšie, tak pravdepodobne nejde o pichacie hodiny so systémom Android 4. V takom prípade nie je ručná aktualizácia nutná.

  1. Vypnite aplikáciu Pichacie Hodiny, a to cez Menu -> Ukončiť aplikáciu.
  2. Otvorte zoznam aplikácii - kliknutím na kruhovú ikonku na spodnej časti obrazovky.
  3. Spustite aplikáciu "Prehliadač". Pokiaľ aplikáciu "Prehliadač" nemôžete nájsť, postupujte podľa obrázkového návodu nižšie.
  4. Do adresového riadku zadajte adresu
    1. giriton.com/giri
    2. Adresu zadávajte bez https a bez www na začiatku
  5. Stiahne sa vám súbor app.apk
  6. Potiahnite prstom zhora dole z ľavého horného rohu obrazovky, v zobrazenom paneli uvidíte súbor app.apk. Kliknite na neho.
  7. Zapne sa aplikácia Pichacie Hodiny. Aplikáciu ukončite opäť cez Menu -> Ukončiť aplikáciu.
  8. Kliknite na Inštaovať. Vykoná sa inštalácia aktualizácie a po jej dokončení sa pichacie hodiny reštartujú. Aktualizácia je hotová.

Čo ak na pichačkách nemáte aplikáciu Prehliadač?

Ukončite aplikáciu Pichacie Hodiny, choďte do Nastavení -> Aplikácie, posuňte úplne doprava do sekcie "Všetky" a úplne dole v zozname nájdete aplikáciu Prehliadač, pri ktorom bude nápis "Deaktivované". Kliknite na aplikáciu a vyberte "Povoliť". Klikom na "Displej" v ľavej časti sa zo sekcie Nastavenia vrátite späť na hlavnú obrazovku.

Ako poznáte, ktoré z vašich pichacích hodín potrebujú aktualizáciu?

Vo webovej aplikácii v agende Spárované zariadenia poznáte Pichacie Hodiny so systémom Android 4 tak, že v stĺpci Model Zariadenia je text "SIBO-Q896" a v stĺpci Verzia zariadenia "4.2.2". Toto sú Android 4 pichacie hodiny, ktorých sa aktualizácia týka. Či už dané pichačky boli aktualizované zistíte v stĺpci "Verzia aplikácie". Akákoľvek staršia verzia než "2.9.38" by mala byť aktualizovaná.

Aplikácia Pichacie Hodiny nainštalovaná na vašom vlastnom telefóne/tablete Android

V prípade, že nemáte nástenné pichacie hodiny s kovovým držiakom a čítačkou čipov, ale máte vlastný telefón/tablet, tak aktualizáciu aplikácie Pichacie hodiny preveďte nasledujúce:

Na Vašom zariadení Android otvorte aplikáciu Obchod Play, vyhľadajte aplikáciu Pichacie Hodiny GIRITON a stlačte "Aktualizovať".