HR Systém GIRITON

GIRITON ponúka HR systém vhodný pre malé a stredné firmy, ktorý ponúka agendy ako evidencia majetku, školenia, odovzdávacie protokoly, kniha úrazov, lekárske prehliadky, evidencia vozového parku a ďalšie. Jednotlivé agendy si môže každá firma pridávať či upravovať, možno teda jednoducho pridať napríklad agendu prevádzkových incidentov alebo do agendy odovzdávacích protokolov pridať nové políčka.

HR systém GIRITON ďalej ponúka pokročilé funkcie ako notifikácia, napojenie na kalendáre, automatické vypĺňanie dokumentov a ďalšie, ktoré nad vašimi agendami zaistia ďalšiu pridanú hodnotu.

Ako HR Systém GIRITON funguje?

Základom HR systému je Agenda. Po založení firemného účtu sú automaticky predvytvorené agendy ako Evidencia majetku, Kniha úrazov a niekoľko ďalších s tým, že každá spoločnosť si môže agendy ľubovoľne upravovať alebo zakladať vlastné.

Políčka

Každá agenda má nejaké políčka. Pri políčkach je možné okrem názvu a typu nastaviť napríklad aj to, ako sú umiestnené v grafickom formulári.

POZNÁMKA: Napríklad agenda Evidencia majetku má políčka "Držiteľ" (typu zamestnanec), "Názov" (typu text), "Typ" (typu zoznam s hodnotami: Mobil, Notebook, Vozidlo) a ďalšie.

Notifikácie

V každej agende je možné aktivovať Notifikácia.

POZNÁMKA: V agende Lekárske prehliadky si napríklad nastavíte notifikáciu tak, aby vám prišiel email vo chvíli, keď sa políčko "Dátum budúcej prehliadky" bude zhodovať s dnešným dátumom.

Kalendáre

Z každej agendy môžete vytvoriť Kalendáre.

Tento kalendár môžete tiež exportovať ako zdieľaný kalendár.

POZNÁMKA: Napríklad z agendy Lekárske prehliadky chcete vytvoriť kalendár nazvaný "Plánované prehliadky", ktorý bude zobrazovať záznamy tejto agendy podľa hodnoty políčka "dátum ďalšej prehliadky".

Tlačové zostavy

Do každej agendy môžete pridať vlastné Tlačové zostavy. Jednoducho použijete vlastný Wordový dokument, ktorý používate ako Zápožičkový protokol. Do dokumentu dáte značky ako napríklad {{record.datumZapujcky}} a nahráte ho k danej Agende ako šablónu. Potom vyberiete konkrétny záznam z agendy Evidencia majetku, použijete funkciu Tlač, vyberiete vašu šablónu a systém vám vráti Wordový dokument naplnený dátami z Giritonu. Viac informácií o tvorbe dokumentov nájdete tu.

Aktivácia HR systému

Prihláste sa ako užívateľ s oprávnením Administrátor do webovej aplikácie GIRITON.

Otvorte sekciu Menu užívateľ (vaše meno vľavo hore) - Vaša spoločnosť, zapnite funkciu HR systém a Uložte zmeny.

Následne sa v ľavom menu zobrazia automaticky generované HR agendy, ktoré je možné ďalej spravovať v Menu užívateľ - Správa - Vlastné agendy.