Fakturácia

Faktúry za systém GIRITON posielame za dané obdobie na začiatku nasledujúceho mesiaca, a to najčastejšie v prvých siedmich dňoch. Teda napríklad faktúra za januárovú prevádzku vám dorazí obvykle pred siedmym februárom.

V agende Menu užívateľ - Fakturácia vidíte jednotlivé vystavené faktúry. Pri každej faktúre môžete kliknutím na " i " zobraziť detaily, napríklad konkrétnych fakturovaných užívateľov. Túto tabuľku môžete tiež stiahnuť napríklad ako Excel.

Zmena fakturačných údajov

V Menu Užívateľ - Vaša spoločnosť môže administrátor účtu zmeniť údaje ako napr. fakturačný email alebo adresu. Táto možnosť je dostupná iba pre administrátorov. Vybraný údaj stačí upraviť a uložiť zmeny.

Políčka IČO a DIČ nemôže upraviť ani administrátor účtu. Tieto údaje Vám upravíme my na základe emailovej požiadavky.

Fakturácia za jednotlivé moduly

Jednotlivé moduly systému GIRITON sa fakturujú nasledovne.

Modul Dochádzka Giriton

Modul Dochádzka GIRITON sa fakturuje mesačne, a to čiastkou 19€ plus 1,5€ za každého užívateľa. Teda napríklad za 50 užívateľov sa bude fakturovať 19€ plus 1,5€ x 50 = 94€ bez DPH. Ak máte aktivované moduly Dochádzka aj HR systém, potom sa fixná čiastka 19€ fakturuje iba raz.

V module Dochádzka GIRITON nefakturujeme tzv. neaktívnych užívateľov. Pokiaľ sa nejaký užívateľ v danom mesiaci neprihlasuje do aplikácie, nepípa si dochádzku, nepodáva ani neschvaľuje žiadosti a neplánujete mu smeny (pozor na zabudnutý nastavený Plánovač Zmien), nebude do fakturácie daného mesiaca započítaný. Na faktúre potom uvidíte, koľko užívateľov bolo aktívnych (a teda do fakturácie započítaných) a koľko neaktívnych (tzn. nezapočítaných).

Vynechanie neaktívnych užívateľov z fakturácie sa prejaví napr. u zamestnancov, ktorí mimo sezóny do práce nedochádzajú, nemajú smeny atď. Pokiaľ však chcete mať istotu, že daný užívateľ napríklad nepoužije aplikáciu "nevedomky" (alebo sa mu nebudú zmeny plánovať automaticky), môžete mu v agende Personalistika nastaviť pole "Koniec pracovného pomeru" a až ho budete chcieť pred sezónou opäť aktivovať, jednoducho mu pole "Koniec pracovného pomeru" zrušíte.

Modul HR systém GIRITON

Modul HR systém GIRITON sa fakturuje mesačne, a to čiastkou 19€ plus 1,5€ za každého užívateľa. Teda napríklad za 50 užívateľov sa bude fakturovať 19€ plus 1,5€ x 50 = 94€ bez DPH. Ak máte aktivované moduly Dochádzka aj HR systém, potom sa fixná čiastka 19€ fakturuje iba raz.

V module HR systém môžete k záznamom prikladať aj dokumenty. Pre vaše dokumenty máte v cene systému pripravené úložisko o veľkosti 20 GB, pri presiahnutí tejto kapacity sa potom každých ďalších začatých 20 GB fakturuje čiastkou 4€ / mes.

Modul Whistleblowing GIRITON

Modul Whistleblowing GIRITON sa fakturuje mesačne čiastkou 20€ bez ohľadu na počet užívateľov.

V module Whistleblowing môžete k záznamom prikladať aj dokumenty. Pre vaše dokumenty máte v cene systému pripravené úložisko o veľkosti 20 GB, pri presiahnutí tejto kapacity sa potom každých ďalších začatých 20 GB fakturuje čiastkou 4€ / mes.

Digitálne podpisovanie

Ak máte aktivovaný modul HR systém GIRITON, môžete v ňom tiež digitálne podpisovať dokumenty. Viac informácií o tom, ako sa fakturuje funkcia Digitálne podpisovanie nájdete v online pomocníkovi tu: https://docs-sk.giriton.com/article/391-digitalne-podpisovanie-dokumentov

Modul SMS zprávy

V systéme GIRITON si môžete aktivovať modul pre odosielanie SMS správ. Viac informácií o tom, ako sa fakturujú SMS správy nájdete v online pomocníkovi tu: https://docs-sk.giriton.com/article/316-odosielanie-sms